Podotherapie

Podotherapeut Tom Van Dijck is elke vrijdag van 8-17 uur aanwezig in het Medisch Centrum Ossendrecht van 8.30 uur tot en met 12.30 uur.

Afspraak maken en telefoonnummer
Behandelingen worden uitgevoerd na afspraak. Afspraken kunnen gemaakt worden via telefoonnummer 088-1160483 of via mail: info@podotherapiehallux.nl.

Wanneer naar de podotherapeut?
Ondervindt u tijdens het dagelijkse gaan en staan, tijdens sport of werk hinder van bijvoorbeeld pijnlijke voeten, pijn aan uw enkel, knie of lage rug? Dan is het raadzaam om een afspraak te maken met de podotherapeut.
Uw podotherapeut is specialist in het onderzoeken en behandelen van voetgerelateerde aandoeningen. Door een voettype en houdingsonderzoek kan goed ingeschat worden of een afwijkende voetstand de oorzaak kan zijn van die vervelende pijnklachten in uw lichaam.
Ook zal geprobeerd worden om te achterhalen of de oorzaak van uw pijnklachten kan zijn ontstaan in een specifieke situatie. Het komt met regelmaat voor dat de daadwerkelijke oorzaak van een pijnklacht ontstaat tijdens sport, werk of door het dragen van niet adequaat schoeisel.

Wat houdt een behandeling in?
Behandeling van pijnklachten gebeurt veelal door het aanmeten van een paar individuele inlegzolen die uw voetstand en looppatroon kunnen corrigeren. Deze behandeling kan aangevuld worden met oefeningen, een schoenadvies of een combinatie met bijvoorbeeld fysiotherapie.

Kortom: vrij van loopongemakken, dankzij uw podotherapeut.

Meer informatie
Meer informatie vindt u via de website van Hallux podotherapie, www.podotherapiehallux.nl